Inwoners gemeente Delfzijl tekenen massaal in op afscheidscadeau gemeentebestuur. ‘Verhalen van Delfzijl’ valt in de tweede week van december op de deurmat

Omslag van de bundel 'Verhalen van Delfzijl'. Foto: Eigen foto

Inwoners van de (huidige) gemeente Delfzijl hebben massaal ingetekend op het boek ‘Verhalen van Delfzijl’. Dit afscheidscadeau van het gemeentebestuur wordt maandag 30 november gepresenteerd en valt in de tweede week van december op de deurmat van de ondertekenaars.

De gemeente Delfzijl smelt vanaf 1 januari 2021 met de gemeenten Appingedam en Loppersum samen in de nieuwe gemeente Eemsdelta. Als afscheidscadeau biedt het gemeentebestuur de inwoners van de huidige gemeente Delfzijl het boek Verhalen van Delfzijl aan. Zij tekenden de afgelopen maanden massaal in op het boek.

Met zevenmijlslaarzen door de tijd

In Verhalen van Delfzijl is de geschiedenis van de gemeente Delfzijl weergegeven in tientallen verhalen en foto’s, die met zevenmijlslaarzen door de tijd gaan.

Verhalen van Delfzijl verschijnt bij uitgeverij Profiel (ISBN: 978 90 5294 5439). Zij heeft een extra oplage gedrukt voor oud-inwoners en andere belangstellenden. Het boek is vanaf 4 december verkrijgbaar.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Delfzijl
Eemsdelta
menu