André Ampak uit Delfzijl strikt Shirma Rouse voor benefietsingle de Molukken

André Ampak. Foto: Bram Noordhuis Foto: Bram Noordhuis

Lees meer over
Eemsdelta

André Ampak van de Stichting Ti-Ru heeft Shirma Rouse en drie andere bekende zangers gestrikt voor het maken van een single die ten goede komt aan de Molukken. Het nummer komt in januari uit.

De stichting uit Delfzijl zet zich in voor materiële hulp aan de door een natuurramp getroffen gebieden in de Molukken. Voorzitter Ampak is bezig met het opzetten van een actie om landelijke bekendheid aan de stichting te geven. Die bekendheid moet dan leiden tot donaties.

De eerste actie is het uitbrengen van een benefietsingle met bekende artiesten. Ampak, die aardig thuis is in de Nederlandse muziekwereld, heeft zijn netwerk benaderd met zijn verhaal. Al snel heeft hij een aantal artiesten bereid gevonden om hun medewerking te verlenen aan dit goede doel.

Zangeres Shirma Rouse heeft samen met de zangers Cici Isenia, Dwight Dissels (onder andere bekend van The Voice) en Quincy Adolphin aangegeven dit allemaal belangloos te doen voor de stichting Ti-Ru. André noemt ze daarom ‘Vrienden van stichting Ti-Ru’.

Ook Kars Wierts, eigenaar van studio Geluid in Groningen, waar de single gemixt en gemasterd is, verleent belangeloos zijn medewerking. De single wordt in januari uitgebracht, uiteraard samen met een videoclip.

De titel van de benefietsingle is ‘Better days are coming’. Het nummer is geschreven door Cici Isenia en Quincy Adolphin. De single is al opgenomen en zo goed als afgerond. Het nummer wordt groots uitgebracht met veel aandacht van de landelijke en regionale radio/tv en via social media .

Later in 2022 komen nog er nog meer landelijke acties om donaties te genereren. De plannen daar voor liggen al klaar

Meer informatie is te vinden op: www.stichtingti-ru.nl .

Nieuws

menu