Stadsloop gaat door met nieuwe sponsor Huis & Hypotheek. Inschrijving 24e editie komende week geopend

Het bestuur in de meest sfeervolle straat tijdens de Stadsloop, de Solwerderstraat. V.l.n.r.: Wietze de Vries, Bert Guns,  Okko Vrij, Bert Schonewille en Wim Dijkstra.

Het bestuur in de meest sfeervolle straat tijdens de Stadsloop, de Solwerderstraat. V.l.n.r.: Wietze de Vries, Bert Guns, Okko Vrij, Bert Schonewille en Wim Dijkstra. Foto: Bram Noordhuis

Na een onderbreking van twee jaar kan er dit jaar weer een Stadsloop in Appingedam worden gehouden. Het evenement heeft met de komst van een nieuwe hoofdsponsor de naam Huis & Hypotheek Stadsloop gekregen.
Lees meer over
Eemsdelta

De laatste editie zal voor veel deelnemers nog goed in het geheugen staan, omdat het onder extreme en tropische omstandigheden werd gehouden. Het is lange tijd stil geweest rond de organisatie van de Stadsloop. Achter de schermen heeft het bestuur een vernieuwing ondergaan en hebben enkele bestuursleden afscheid genomen. Er zijn er nieuwe leden bereid gevonden de bestuurlijke taken over te nemen. Het bestuur bestaat uit voorzitter Bert Schonewille, secretaris Wietze de Vries, penningmeester Okko Vrij en de leden Bert Guns en Wim Dijkstra.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's