Samen met

Art Carnivale prachtig feest voor alle leeftijden

Bezoekers genieten op het mooiste plekje, op de bult, van de muziek, het mooie weer, het uitzicht en elkaar. Foto: Bram Noordhuis

Art Carnivale stond na drie jaar eindelijk weer op het programma en het leek wel of het publiek ernaar had gesnakt. Het vrolijke, kunstzinnige familiefestival had voortdurend vele honderden bezoekers op bezoek op de grasvelden achter het strand van het Schildmeer in Steendam.
Lees meer over
Eemsbode

Het begon vrijdagavond nog redelijk rustig met vooral veel muziek, maar zaterdag en zondag was het bij steeds meer oplopende temperaturen een drukte van belang bij de vier podia, op de terrasjes, voor de marktkramen en het her en der opgestelde kindervermaak. Art Carnivale is een feest voor alle leeftijden, waarbij de gemoedelijkheid en de relaxte sfeer op verschillende manieren beleefd kunnen worden. Dansend of genietend voor een podium, op een kleedje op het veld, slenterend over het grote terrein of af en toe een dip nemend in het Schildmeer. Ook op het strand was het druk, terwijl verderop de zeilers van de Schildweek sportief aan de gang waren.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Eemsbode

Nieuws

menu