Samen met

Benefietconcert Vocaal Ensemble Curiosa in Garrelsweer

Vocaal Ensemble Curiosa. Foto: Paul Tucker

Lees meer over
Eemsbode

Op zondagmiddag 3 juli 2022 geeft het Vocaal Ensemble Curiosa uit Middelstum geeft zondag 3 juli om 15.00 uur een benefietconcert in ‘Het Oude Kerkje’in Garrelsweer. De opbrengst komt ten goede aan Dorpshuis Weersterheem.

Er wordt een gevarieerd programma gebracht met werken van Pachelbel; Karl Jenkins en Jean Racine, maar ook van Eric Clapton en Leonard Cohen, aangevuld met muziek uit een opera, een musical en liederen uit oude tijden.

Het ensemble, dat in 2009 is opgericht, bestaat uit elf enthousiaste zangers en zangeressen, onder leiding van Julia Zaytseva-Koning. Vanaf die tijd is een breed repertoire opgebouwd, variërend van wereldmuziek tot lichte muziek, van klassiek tot hedendaags.

Koor&Rinkel Middelstum

Het koor is verbonden aan Stichting Stem dat in Middelstum, een door vrijwilligers gerunde inbrengwinkel heeft: Koor&Rinkel. De opbrengst van de inbrengwinkel wordt geschonken aan goede doelen in het dorp en ook in de regio van Middelstum. In eerste instantie aan muziekinitiatieven, want met dat doel is de stichting opgericht, maar vanwege het succes worden ook vele andere doelen gesteund.

De toegang is gratis, wel wordt na afloop een gift gevraagd voor het goede doel. In verband met het aantal zitplaatsen, kan menn reserveren via: geschanssema@hetnet.nl of 0595-552763 of 06-28821966.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Eemsbode

Nieuws

Meest gelezen

menu