Samen met

Briljanten paar Henk en Corrie Dijkema-Kuipers in Appingedam

Het briljanten paar met loco-burgemeester Usmany-Dallinga bij de vijver tegenover hun huis. Foto: Bram Noordhuis

Het echtpaar Henk en Corrie Dijkema-Kuipers viert vandaag (maandag 23 mei) hun briljanten bruiloft in Appingedam. Locoburgemeester Annalies Usmany-Dallinga kwam het stel namens de gemeente Eemsdelta feliciteren.
Lees meer over
Eemsbode

Burgemeester Ben Visser moest wegens ziekte versterk laten gaan. Het mocht de pret niet drukken van het nog zelfstandig wonende paar, dat voor de foto wel even voor de fonteinen in de vijver tegenover hun huis wilden poseren. Ze zijn nog goed ter been.

De heer Dijkema is werkzaam geweest werkzaam bij de DAM (Damster automaatschappij) en heeft later op kantoor gewerkt bij het opvolgende vervoersbedrijf GADO, tot hij met de VUT ging.

Mevrouw Dijkema zorgde voor de kinderen. Toen die wat groter waren heeft zij enige tijd bij Brons Industrie in Appingedam op de boekhouding en inkoop gewerkt. Het echtpaar een dochter en een zoon en vier kleinzonen.

Ze hebben elkaar voor het eerst ontmoet op het werk bij de DAM. Beiden houden van sport. Nu als supporter. Eerder deed mevrouw Dijkema- Kuipers aan handbal en de heer Dijkema deed mee aan viswedstrijden.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Eemsbode

Nieuws

menu