Samen met

Groot feest op festival Sunsation in Middelstum

Immer Hansi zet de tent op stelten. Foto: Jeroen Bos

Het festivalseizoen is ook in Noord-Groningen losgebarsten. Op Sunsation in Middelstum was het vooral groot feest. De bezoekers maalden zelfs niet over de afzegging van Frans Bauer.
Lees meer over
Eemsbode

Great Piano’s verzorgde de aftrap. Speciale gast was zanger Sander Metz van de Amelander formatie Van Geeft ‘M. DJ Eling draaide de muziek tussen de optredens door. De volle tent ging uit zijn dak op de vele hits die voorbij kwamen.

De Klimaatgroep Hollandse Avond was als vanouds uitverkocht. Grote domper was de afzegging van Frans Bauer, die door ziekte niet kon komen. Gelukkig was de zingende buschauffeur Burdy bereid in het gat te springen. Het publiek zong meteen uit volle borst mee met het nieuwbakken raadslid van de gemeente Het Hogeland.

Monique Smit en Danny de Munk hadden ook nog een gaatje in de agenda en waren nog op het laatste moment aan de line up toegevoegd. Danny had eerst nog twee optredens elders en wist nog net op tijd in Middelstum te arriveren. Hij mocht het feest afsluiten op het hoofdpodium en het publiek zong zijn grote hits fanatiek mee.

In het eerste weekend betraden ook Samantha Steenwijk, Immer Hansi en de Duitse zangeres Victoria het podium. De grote drukte zorgde zaterdagavond zelfs voor overbelaste mobiele telefoonnetwerken in Middelstum.

Sunsation gaat woensdagmiddag verder met de Telekids Discoshow. Vrijdag 8 april volgt Back to the 90’s and 00’s en op zaterdag staat voor de 33e keer het Sunsation Dance Event op het programma.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Eemsbode

Nieuws

menu