Samen met

Grote opruiming bij Kringloopwinkel Emmaus Eemsmond

Emmaus winkel in Farmsum. Eigen foto

Dit jaar kopen met 50 % korting? Dat kan bij Emmaus Eemsmond tijdens de vrijmarkt op Bevrijdingsdag in Farmsum.
Lees meer over
Eemsbode

Alle producten in de kringloopwinkel van de stichting Emmaus Eemsmond zijn dan te koop voor de helft van de normale prijs. De winkel is open vanaf 10 uur.

Dit jaar heeft Emmaus Eemsmond op Bevrijdingsdag veel speciale acties. Er is een grote dozenverkoop met heel veel nieuwe spullen vanuit Emmaus vestigingen in Bilthoven, Utrecht en Haarzuilens, verkoop van koffie en thee, er is een grote kledingmarkt en er staan tafels vol met Cd’s, Lp’s en Dvd’s.

Door de aankopen steunen mensen de projecten van Emmaus Eemsmond. ‘Op allerlei manieren proberen wij mensen in probleemsituaties te ondersteunen. Wij richten woningen in voor dakloze mensen. Wij helpen nieuwkomers op weg in de Nederlandse samenleving. Zij komen onder andere uit Afghanistan, Syrië, El Salvador, Iran, Chili, Rusland of Oekraïne en hebben hun land vaak onder moeilijke omstandigheden moeten verlaten. Wij helpen hen met verhuizen of met spullen, maar ook door ze mee te laten werken in onze winkel. Daarom staat op onze bus “Kringloop met een doel’, aldus het bericht.

Wie meer wil weten kan contact opnemen via 0596-630220 of stuur een berichtje naar info@emmaus-eemsmond.nl. Spullen doneren of werken als vrijwilliger? Dat is zeker welkom. De kringloopwinkel van Emmaus Eemsmond bevindt zich aan de Dijkstraat 6 in Farmsum.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Eemsbode

Nieuws

menu