Samen met

Herfstconcert In Corpore met topzangeres Jennie Lena in sporthal Wagenborgen

Jennie Lena. ANP

In Corpore geeft op zaterdag 22 oktober om 20.00 uur haar Herfstconcert in sporthal Weerland in Wagenborgen. Het is de vereniging gelukt om een zangeres van formaat te contracteren, Jennie Lena.
Lees meer over
Eemsbode

Het concert is twee jaar lang niet mogelijk geweest. In Corpore bestond in 2020 vijftig jaar en er waren vele plannen om dit jubileumjaar groots te vieren. Die moesten worden geschrapt.

Met Jennie Lena denkt de muziekvereniging een echte trekker te hebben gestrikt. Onlangs trad Jennie op in het programma Het Mooiste Liedje, gepresenteerd door Johnny De Mol, waar zij De Glimlach Van Een Kind van Willy Alberti prachtig heeft gezongen.

1 miljoen streams

Haar album To Be Honest is op dit moment goed voor 1 miljoen streams/downloads. In maart 2019 was Jennie Lena te horen bij het Noord Nederlands Orkest in de tour A symphonic tribute to Prince.

Jennie zat in 2017 zat ze bij de Nederlandse vakjury tijden shet Eurovise Songfestival en in 2018 ging zij als achtergrondzangeres met Trijntje Oosterhuis mee naar Oostenrijk. Ook bij Anouk heeft Jennie als achtergrondzangeres gezongen.

In 2015 deed Jennie Lena mee aan The Voice. Hierdoor kreeg zij ook internationaal aandacht. Ze vertrok daarna naar New York en L.A. om diverse shows te geven, aan een nieuw album te werken en ze kreeg een uitnodiging om mee te doen op het SXSW-festival in Austin in Texas.

Het fanfare-orkest van In Corpore zal tijdens het concert eigen nummers ten gehore brengen maar zal ook samen met Jennie laten horen hoe het kan klinken met een compleet orkest, aangevuld met een combo van gitaar, bas en toetsen.

Het concert vindt plaats op zaterdag 22 oktober in een tot concertlocatie omgebouwde sporthal Weerland in Wagenborgen. Aanvang 20.00uur, zaal open 19.30uur. Entree € 10, jeugd t/m 12 jaar gratis. Voorverkoop vanaf 26 sept bij de Spar in Wagenborgen. Voor verdere info: www.incorpore.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Eemsbode

Nieuws

menu