Samen met

Première muziektheatervoorstelling Hollands Hoop uitverkocht

Marcel Hensema voor Hollands Hoop. Foto: Nienke Maat

De duizend kaarten voor de première van de muziektheatervoorstelling Hollands Hoop op zaterdag 20 augustus zijn allemaal verkocht.
Lees meer over
Eemsbode

Hollands Hoop is de eerste productie van Zummerbühne en speelt deze zomer van 17 augustus tot en met 11 september in Overschild. De muziektheatervoorstelling in de openlucht heeft 20 speeldata met plek voor in totaal 20.000 bezoekers.

De kaartverkoop voor de voorstelling is op 10 februari van start gegaan voor alle 20 speeldata. Deze startte met een vroegboekactie, die binnen twee weken uitverkocht was.

20.000 kaarten

Zakelijk leider Emil Klok: „We zijn er natuurlijk hartstikke trots op dat we nu al kunnen melden dat de première uitverkocht is. Zummerbühne is een volledig nieuw initiatief en we hebben de lat meteen hoog gelegd met 20.000 kaarten. Dat de kaartverkoop zo goed verloopt laat zien dat het publiek net zo enthousiast wordt van het idee voor muziektheater in de Groninger openlucht als wij.”

De muziektheatervoorstelling speelt zich af in de openlucht tegen het decor van de boerderij uit de gelijknamige televisieserie Hollands Hoop. Het verhaal van de voorstelling is een spin-off van de serie. Met herkenbare thema’s als familierelaties, bedreigingen voor het Groninger platteland en natuurlijk de uit de serie bekende drugscriminaliteit.

Een deel van de cast en de makers van de serie werkt mee aan de muziektheatervoorstelling, zoals hoofdrolspelers Marcel Hensema en Megan de Kruijf, tekstschrijver Franky Ribbens en regisseur Dana Nechushtan.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Eemsbode

Nieuws

menu