Samen met

Tiende editie Stadshavenfestival sluit af met salsafeest

Sindicato Sonico. Eigen foto

De ingrediënten van de tiende editie van het Stadshavenfestival in Appingedam zijn op zaterdag 11 juni: veel muziek, kinderactiviteiten en een kleine markt.
Lees meer over
Eemsbode

Om 11.00 uur beginnen de Silent Disco voor kinderen en de markt achter de Nicolaikerk. Op de markt is een gevarieerd aanbod van allerlei waren te vinden. Vanaf 13.00 uur is Kunst met een Knipoog aanwezig met diverse acts. Kinderen zich dan laten schminken.

Op het winkelplein Overdiep en op het kerkplein treden vanaf 13.00 achtereenvolgens het Popkoor Mixed Melody, het Shantykoor Opwierde II, het Ukelele Orchester uit Bremen en de Magellan Singers uit Delfzijl op.

Jump for Fun staat op het winkelplein zodat de kinderen een gat in de lucht kunnen springen. In de Dijkstraat spelen The Göbblers met swingende blues en rock en zijn Gerda Vrieling en Dick Schuur met hun easy listening music te horen.

Bij de terrassen van Café op de Hoek, Brasserie de Koning van Groningen, Grand Café de Rechtbank en het Paviljoen Overdiep spelen afwisselend The Full Minties en een vrolijke accordeonist.

Om 17.00 uur is er een grand finale met de koren op het kerkplein. Daarna raakt het plein in de greep van salsa. Vanaf 19.00 uur kunnen de beentjes van de vloer met Ache Cubano en vanaf 22.30 uur met de Latijns-Amerikaanse Band Sindicato Sonico.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Eemsbode

Nieuws

Meest gelezen

menu