Samen met

Volle tent in tweede weekend Sunsation in Middelstum

De tent zat beide avonden vol. Foto: Jordi Haverdings

De 33e editie van Sunsation in Middelstum heeft afgelopen weekend veel publiek getrokken. Zowel vrijdag als zaterdag was de tent afgeladen met enthousiaste bezoekers.
Lees meer over
Eemsbode
Noorderkrant

Die genoten volop, ondanks afzeggingen van 2 Unlimited en Caza. Op vrijdagavond mocht dj Peter Zuidhof een volle tent verwelkomen tijdens Back to the 90’s & 00’s. „Wat was het heerlijk om na twee jaar weer voor zoveel mensen te mogen draaien.” reageerde de DKJ uit Middelstum. 2 Unlimited had afgezegd vanwege ziekte, maar het lukte artiestenbureau Eventive om waardige vervangers te vinden. Captain Jack en Yes-R maakten hun agenda’s vrij en maakten er samen met Jeckyll & Hyde een uitbundig feest van.

Tijdens het Sunsation Dance Event op zaterdag stroomden twee tenten vol voor 19 dj’s en acts. Dance-liefhebbers kwamen volop aan hun trekken. MC’s Apster en Marboo bleken samen een uitstekend gelegenheidsduo om de door autopech verhinderde Caza te vervangen. Hardcore-liefhebbers gingen uit hun dak tijdens de old-school set van The Darkraver. Happy Høken met Beatcrooks bleek de perfecte afsluiting van Sunsation 2022.

Het bestuur en de vele vrijwilligers kijken terug op een aan alle kanten geslaagd evenement. Voorzitter Martijn Wilpstra: „De samenwerking met de gemeente Eemsdelta en de politie verliep ook uitstekend.”

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Eemsbode

Nieuws

menu