36-jarige man uit de gemeente Het Hogeland op heterdaad betrapt door politie tijdens inbraak in bedrijfspand in Munnekezijl

Dodelijk steekincident in Den Bosch mogelijk live gestreamd ANP

De politie heeft zondagavond twee mannen aangehouden na een poging tot inbraak in een bedrijfspand aan de Willem van der Ploegweg in Munnekezijl. Zij werden op heterdaad betrapt. De aangehouden verdachten zijn een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 36-jarige man uit de gemeente Het Hogeland.
Lees meer over
Het Hogeland

De politie kreeg zondag rond 20.45 uur een melding dat er zou worden ingebroken in het bedrijfspand in Munnekezijl. Meerdere eenheden kwamen daarna ter plaatse.

Eén verdachte werd met behulp van de politiehond buiten het pand aangehouden. De andere verdachte kon worden aangehouden, nadat hij door de politieheli werd gespot op het dak van het pand.

Drugs in beslag genomen

De verdachten zitten vast en ze worden verhoord. Er zijn ook huiszoekingen gedaan. Daarbij heeft de politie soft- en harddrugs in beslag genomen. Ook zijn er goederen gevonden die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu