Alternatief voor Samenloop voor Hoop in Winsum: Het Hogeland Loopt voor Geluk

Maarten van der Weijden. Foto: ANP/ Vincent Jannink

KWF Kankerbestrijding maakte in 2021 bekend te stoppen met de Samenlopen voor Hoop. In de gemeente Het Hoteland wordt dit jaar – zaterdag 9 juli – toch een sponsorwandeltocht tegen kanker gehouden: Het Hogeland Loopt voor Geluk.
Lees meer over
Het Hogeland

Het evenement vindt plaats in samenwerking met de Maarten van der Weijden Foundation. Deze stichting van oud-zwemmer Maarten van der Weijden, die wetenschappelijk onderzoek naar kanker financiert, organiseert verspreid door het land Lopen voor Geluk .

Zo’n Loop voor Geluk is een twaalf uur durende wandelestafette, waarbij de in teams lopende deelnemers elkaar aflossen. De wandelaars laten zich sponsoren voor hun deelname. Elke gedoneerde euro gaat naar kankeronderzoek.

De Hogelandster Loop voor Geluk – Het Hogeland Loopt voor Geluk – vindt zaterdag 9 juli plaats op het Geert Reinders Sportpark in Winsum. Het evenement gaat gepaard met een markt, livemuziek en jeugdactiviteiten.

Informatiebijeenkomst

In de kantine van voetbalvereniging Winsum vindt woensdag 6 april een informatiebijeenkomst plaats. Belangstellenden worden hierin vanaf 20.00 uur geïnformeerd over Het Hogeland Loopt voor Geluk.

Nieuws

menu