Atelierroute Hoge Noorden gaat in aangepaste vorm door. Publiek alleen daar (en met mondkapje) welkom waar afstand houden geen probleem is

'Frambozen plukken' van Edwin Grissen.

De ruimt twintig deelnemers hebben na lang overleg besloten de voor zondag 1 november geplande atelierroute Hoge Noorden in aangepaste vorm door te laten gaan. Alleen die ateliers waar - mét mondkapje - voldoende afstand kan worden gehouden gaan open. Enkele andere kunstenaars houden een raamexpositie.
Lees meer over
Het Hogeland
Loppersum

De ateliers van Marilyn Josiena en Jos Mulders in ’t Zandt, John van de Rijdt in Kantens, Mary Velthoen in Middelstum, Edwin Grissen in Onderdendam en (debutant) Jan Schoffelmeijer in Loppersum zijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. Bezoekers worden geacht een mondkapje te dragen.

Raamexposities

Het atelier van Nanny ter Wiel in Loppersum is op afspraak geopend. Zij plaatst haar werken voor het raam, zodat deze vanaf de fiets of vanuit de auto te zien zijn.

Dergelijke raamexposities zijn er ook bij Gerda Onnes in Kantens, Rieneke Gollnau in Onderdendam en Emca Wildeman in Huizinge.

Nieuws

Meest gelezen

menu