Coronacrisis bespoedigt samenwerking toekomstige MFA Bedum-partners De Golden Raand en SV Bedum

Foto: Pixabay

Cliënten met groene vingers van zorgboerderij De Golden Raand gaan SV Bedum helpen bij het onderhoud op Sportpark Bedum. Hiermee krijgt een eerste samenwerking van mogelijke partners binnen de te realiseren multifunctionele accommodatie (MFA) in Bedum gestalte.
Lees meer over
Het Hogeland

De Golden Raand voorziet in dagbesteding voor tientallen cliënten. Om in coronatijden te kunnen voldoen aan de RIVM-richtlijnen, met name de ‘anderhalvemeterregel’, zocht de zorgboerderij mogelijkheden om haar cliënten te kunnen spreiden.

Dit was het zetje om de samenwerkingsintentie tussen De Golden Raand en voetbalvereniging SV Bedum, beide zien voor zichzelf een rol weggelegd in de MFA, te bespoedigen.

Onderhoud sportpark SV Bedum

De Golden Raand-eigenares Greet Cazemier en het voor accommodatiezaken verantwoordelijk SV Bedum-bestuurslid André van Haag waren er snel uit: cliënten (met groene vingers) van de ene partij gaan helpen bij het onderhoud van het sportpark van de andere partij.

De cliënten van De Golden Raand mogen bovendien de oude kantine van korfbalvereniging Argo, die al tijden ongebruikt aan de rand van het sportpark staat, gebruiken als onderkomen.

En tussen de bedrijven door mogen ze een balletje trappen op het sportpark.

Nieuws

Meest gelezen

menu