Economic Board Groningen en Ondernemersvereniging Winsum zoeken 'Het mooiste bedrijf in het mooiste dorp'

Emme Groot (rechts) overhandigde Harmannus Blok een vlag van Winsum met opdruk. Foto: Eigen foto

Economic Board Groningen en Ondernemersvereniging Winsum hebben de verkiezing ‘Het mooiste bedrijf in het mooiste dorp’ uitgeschreven. De winnaar krijgt 5000 euro om te besteden aan zijn of haar bedrijf.
Lees meer over
Het Hogeland

Economic Board Groningen (EBG) en Ondernemersvereniging Winsum spelen met de verkiezing in op de benoeming van Winsum tot allermooiste dorp van Nederland. ‘Dit mooie dorp heeft prachtige bedrijven die gezien mogen worden’, stellen zij.

‘EBG werkt met veel plezier vanuit dit prachtige dorp. Voor ons kwam deze benoeming niet als verrassing’, stelt bestuursvoorzitter Emme Groot van EBG.

Hij feliciteerde de gemeente Het Hogeland door wethouder Harmannus Blok een vlag van Winsum met opdruk te overhandigen. ‘Wij willen de gemeente, inwoners en ondernemers van harte feliciteren. Samen met de Ondernemersvereniging Winsum organiseren we een verkiezing om de bedrijven in Winsum in het zonnetje te zetten.’

Publiek kiest de winnaar

Het publiek kan tot en met 14 september een bedrijf in Winsum online nomineren voor de titel ‘Het mooiste bedrijf in het mooiste dorp’.

Een jury bestaande uit wethouder Eltjo Dijkhuis, voorzitter Henk Sok van Ondernemersvereniging Winsum en accountmanager Erik Doorenspleet van Economic Board Groningen selecteert vervolgens drie finalisten, bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van innovatie, klant-/servicegerichtheid en duurzaamheid/ maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Na de bekendmaking van de drie finalisten (21 september) kiest het publiek (online) de uiteindelijke winnaar.

Nieuws

Meest gelezen

menu