Kunstgrasveld en nieuwe accommodatie op komst voor voetbalvereniging SV Bedum: 'Ik ben blij dat we nu meters maken'

De sportaccommodatie van SV Bedum is sterk verouderd. Foto: DVHN

De voorbereidingen voor de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld en de nieuwe accommodatie van SV Bedum zijn in volle gang. De aanleg van het kunstgrasveld start in april of mei 2022, zo meldt de gemeente Het Hogeland. Het veld moet aan het einde van de zomerstop klaar zijn, zodat SV Bedum het nieuwe voetbalseizoen kan starten op het kunstgrasveld.
Lees meer over
Het Hogeland
Amateurvoetbal

Het nieuwe kunstgrasveld wordt het hoofdveld van SV Bedum. Het ontwerp is klaar en binnenkort start de aanbesteding van de werkzaamheden. Aan de oostzijde van het nieuwe hoofdveld is ruimte voor de bouw van de nieuwe accommodatie voor de club.

Voor de nieuwe accommodatie is een programma van eisen en een begroting opgesteld. Het benodigde krediet voor de bouw van de nieuwe accommodatie komt in de gemeenteraad aan de orde bij de behandeling van de voorjaarsnota. Daarna kan de ontwerpfase van de nieuwe accommodatie beginnen.

Meters maken

Wethouder Theo de Vries is tevreden over de voortgang. ‘We hebben goede en constructieve gesprekken. Dat doet me goed. Ik ben blij dat we nu meters maken voor SV Bedum.’

Nieuws

menu