Proeverij met Twan van ‘t Klooster van GenietLokaal op streekmarkt Landgoed Verhildersum in Leens

Twan van 't Klooster. Foto: Eigen foto

Twan van ‘t Klooster van GenietLokaal in Warfstermolen kookt zaterdag 15 augustus op de streekmarkt op Landgoed Verhildersum in Leens. Marktbezoekers kunnen zijn gerechtjes proeven.
Lees meer over
Het Hogeland

Zoals hij dat in GenietLokaal doet, laat Twan van ‘t Klooster de marktbezoekers daarbij kennismaken met streek- en biologische producenten. ‘De bedoeling is dat ik ter plekke drie verschillende gerechtjes ga maken en laat proeven. Welke dat gaan zijn hangt nog even af van wat er bij de verschillende kramen te koop is. Hier krijg ik eerdaags uitsluitsel over. De ingrediënten komen wel zeker allemaal uit de regio’, licht Van ‘t Klooster toe in een persbericht.

Recepten mee naar huis

Bezoekers kunnen Van ‘t Kloosters gerechten niet alleen proeven, maar kunnen ook de recepten - met op de markt verkrijgbare producten - meekrijgen om thuis mee aan de slag te gaan. ‘Nadat de bezoekers mijn gerechtjes geproefd hebben kunnen ze aan de hand van een boodschappenlijstje de ingrediënten op de markt verzamelen.’

Verder kunnen marktbezoekers met kookvragen bij Van ‘t Klooster terecht. Hij is van 10.00 tot 14.00 uur op de streekmarkt , die van 10.00 tot 16.00 uur duurt.

Nieuws

Meest gelezen

menu