Routenetwerk 'In het spoor van De Ploeg' klaar voert e-bikers door het favoriete landschap van De Ploeg

Deze routes voeren e-bikers langs plekken in Noord-Groningen waar kunstenaars van kunstkring De Ploeg graag zaten, werkten en/ of discussieerden. Foto: Eigen foto

De eerste drie routes van het e-bikeroutenetwerk In het spoor van De Ploeg zijn klaar. Deze routes voeren e-bikers langs plekken in Noord-Groningen waar kunstenaars van kunstkring De Ploeg graag zaten, werkten en/ of discussieerden.
Lees meer over
Het Hogeland
Appingedam
Delfzijl
Loppersum

De drie routes variëren in lengte van ruim 50 tot 165 (een meerdaagse route) kilometer. De komende tijd volgen negen andere e-bikeroutes die in het teken van De Ploeg staan. Deze voeren door Oost-, Zuid- en West-Groningen.

E-bikers kunnen voor de routes het fietsknooppuntennetwerk of de gratis RoutAbel-app gebruiken. De RoutAbel-app navigeert niet alleen, maar vertelt onderweg ook verhalen over de kunstenaars van De Ploeg.

Het bijbehorende routeboekje is gratis verkrijgbaar in de Groningen Store in het Forum Groningen en het Groninger Museum.

In het spoor van De Ploeg

Deze e-bikeroutes zijn onderdeel van het project In het spoor van De Ploeg van Stichting De Ploeg in Stad en Ommeland, en is een samenwerking van het Groninger Museum en AbelLeisure.

Nieuws

Meest gelezen

menu