Stichting Ontwikkeling MFA Bedum en SV Bedum geven online update over ontwikkelingen rondom MFA Bedum

Het ontwerp van de nieuwe MFA in Bedum is van de Bedumer architect Niels Feddema.

Stichting Ontwikkeling Multifunctionele Accommodatie (MFA) Bedum en voetbalvereniging SV Bedum geven dinsdag 1 december een update over de ontwikkelingen rondom de MFA Bedum. Deze update wordt live gestreamd vanuit Hotel ‘t Gemeentehuis in Bedum.
Lees meer over
Het Hogeland

De gemeente Het Hogeland, Stichting Ontwikkeling MFA Bedum en voetbalvereniging SV Bedum maakte in juni nog bekend een akkoord bereikt te hebben bereikt over onder meer wat elke partij moet investeren in het MFA.

Wel of niet investeren in dorpshuisfunctie

Daarbij werd ook duidelijk dat de drie partijen het niet eens zijn over de beoogde dorpshuisfunctie van MFA Bedum.

De gemeente wil niet investeren in die functie. Zij ziet een dorpshuis in Bedum liever in het centrum van het dorp. Stichting Ontwikkeling MFA Bedum en SV Bedum zien wel kansen voor een brede maatschappelijke functie.

Toelichting op ontwikkeling

Stichting Ontwikkeling MFA Bedum en SV Bedum constateren nu tot hun ongenoegen dat het proces stokt. Omdat ze daar bovendien veel vragen over krijgen, vinden ze het tijd geworden een toelichting te geven op de ontwikkelingen rond de MFA Bedum.

Dat doen ze dinsdag 1 december vanaf 19.30 uur in Hotel ‘t Gemeentehuis. Jetta Post fungeert als gespreksleider. De bijeenkomst wordt gestreamd op www.mfabedum.nl .

Nieuws

Meest gelezen

menu