Samen met

Graspop Festival trekt veel publiek. Prima ambiance

Het optreden van Gebroeders Ko op de Dance Stage werd gewaardeerd. Foto: Ronnie Afman

Het Graspop Festival in Rasquert heeft zaterdag weer veel publiek getrokken. De toeschouwers genoten in een aangename ambiance van veel goede optredens.
Lees meer over
Noorderkrant

Tijdens de 30e editie, op het ijsbaanterrein in Rasquert, stonden onder andere Wild Romance, Erwin Java’s Travel Party ft Sean Webster, Laurence Jones Band, Ralph de Jongh, Miss Montreal en Rondé op het podium. The Electric Hollers mochten het spits afbijten en de keuze voor Daredevils als slotact bleek de juiste. Op de Dance Stage viel het optreden van Gebroeders Ko bijzonder in de smaak.

De eerste editie van Graspop was in 1992. Vanuit de jeugdsoos Eagle in Baflo vatten een aantal gedreven bestuursleden het idee op een festival te gaan organiseren. In de jaren 1993 tot en met 2002 groeide het festival uit tot een bekend evenement met een goede naam. In 2010 werd een voorzichtige omslag gemaakt naar een uitgebreidere line up. Een jaar later volgde de toevoeging van de Dance Stage. Na de verhuizing naar het festivalterrein op de ijsbaan van Rasquert werd duidelijk dat er nog groter kon worden uitgepakt.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Noorderkrant

Nieuws

menu