Altijd al meer weten over de bakkerij die vroeger in uw huis zat of over de zaak van uw familie in Midden-Groningen? Ontdek het bij Historisch Archief Midden-Groningen in Hoogezand

Kantoorboekenfabriek Atlanta, Hoogezand, ca. 1950. Noord-Nederlands Persfotobureau Folkers, Groninger Archieven

Wilt u meer weten over de geschiedenis van een bedrijf in de gemeente Midden-Groningen? Over een oude fabriek in uw woonplaats, over de bakkerij die vroeger in uw huis zat of over de zaak van uw familie? Bezoek dan Loket Gedane Zaken – Geschiedenis van werkend Groningen.
Lees meer over
Midden-Groningen

Loket Gedane Zaken wordt gehouden op woensdag 13 oktober in de studiezaal van het Historisch Archief Midden-Groningen in Hoogezand. Laat de organisatie weten over welk specifiek bedrijf u meer wilt weten.

In het kader van de Maand van de Groninger Geschiedenis richten de gemeente Midden-Groningen en de Groninger Archieven het Loket Gedane Zaken in tussen 13.00 en 16.00 uur. Wij laten u in 15 minuten zien welke bronnen aanwezig zijn in de gemeentearchieven om onderzoek te doen naar de geschiedenis van het bedrijf.

Wilt u meer weten over een specifiek bedrijf? Meld u aan:

1. Doe dit via Loket Gedane Zaken – Midden-Groningen op maandvandegroningergeschiedenis.nl en selecteer het tijdstip waarop u langs wilt komen. Het zijn momenten van 15 minuten.

2. Stuur vervolgens een mail naar [email protected] o.v.v. Loket Gedane Zaken om aan te geven wat uw vraag is en op welk bedrijf uw vraag betrekking heeft. Op die manier kunnen wij uw vraag voorbereiden. Goed om te weten, de vragen kunnen alleen betrekking hebben op bedrijven in de gemeente Midden-Groningen.

3. Kom op woensdag 13 oktober met maximaal twee personen langs, op het gekozen tijdstip, in de studiezaal van het Historisch Archief Midden-Groningen in Hoogezand.

Loket Gedane Zaken – Geschiedenis van werkend Groningen, woensdag 13 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. Gorecht-Oost 157, Hoogezand. Aanmelden via maandvandegroningergeschiedenis.nl .

Nieuws

Meest gelezen

menu