Automobilist botst op geparkeerde auto’s, belandt in sloot en wordt vervolgens aangehouden in Woudbloem

Op de Woudbloemlaan in Woudbloem, tussen Harkstede en Slochteren, belandde dinsdagavond een automobilist met zijn voertuig in de sloot.   Foto: 112Groningen

Op de Woudbloemlaan in Woudbloem, tussen Harkstede en Slochteren, belandde dinsdagavond een automobilist met zijn voertuig in de sloot.
Lees meer over
Midden-Groningen

De bewoners van de straat werden opgeschrikt door een flinke klap. Een automobilist bleek de macht over het stuur te zijn verloren, ramde meerdere geparkeerde voertuigen en kwam vervolgens tot stilstand in een sloot langs de weg.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen met spoed ter plaatse. Vermoedelijk werd één persoon overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist werd door de politie aangehouden in verband met een zogeheten artikel 8 indicatie. Vermoedelijk reed de automobilist onder invloed van alcohol of drugs.

Weg was langere tijd gestremd

De man is meegenomen naar het politiebureau waar de man zal moeten worden onderzocht. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het verkeersongeval. Hiervoor was de weg langere tijd gestremd. Een bergingsbedrijf zal ter plaatse moeten komen om de zwaar beschadigde personenauto’s weg te slepen.

Nieuws

menu