Circus Bossle half jaar later dan gepland alsnog in Hoogezand

Foto: Steffen Wolf

Een halfjaar later dan aanvankelijk de bedoeling was, komt Circus Bossle alsnog naar Hoogezand. Van woensdag 30 september tot en met woensdag 7 oktober staan negen voorstellingen geprogrammeerd.

Het Duitse familiecircus, dat in maart vanwege de corona-lockdown niet naar Hoogezand kon komen, plaatst zijn tent op het grasveld naast een van de hoofdingangen van winkelcentrum De Hooge Meeren.

Waar deze tent normaal ruimte biedt aan zeker driehonderd mensen, zijn nu maximaal honderd mensen welkom. Op deze manier kan Circus Bossle de anderhalvemeterregel waarborgen.

Daarnaast zorgt het circus na elke voorstelling voor extra hygiënemaatregelen en wordt de circustent zowel voor als na elke voorstelling extra geventileerd.

80 minuten durende show

Maar bovenal presenteert het circus een 80 minuten durende show met acts van jongleurs, acrobaten, messenwerpers, vuurspuwers en clowns. In de met zaagsel gevulde piste passeren verder onder andere honden, pony’s, lama’s en kamelen de revue.

In totaal staan negen voorstellingen geprogrammeerd . Kaarten kunnen uitsluitend bij de circuskassa op locatie gereserveerd worden; pinnen is niet mogelijk.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Midden-Groningen
menu