De Brug Midden-Groningen bereidt zich voor op de Special Olympics World Games en gaat met extra centen op zak naar Berlijn

Zwemteam De Brug Midden-Groningen - met zwemmers Nicole, Risette, Jan, Rolf, Patrick en coaches Yvette en Martijn - bereidt zich voor op de Special Olympics World Games 2023 in Berlijn.

Zwemteam De Brug Midden-Groningen - met zwemmers Nicole, Risette, Jan, Rolf, Patrick en coaches Yvette en Martijn - bereidt zich voor op de Special Olympics World Games 2023 in Berlijn. Foto: De Brug Midden-Groningen

Volle tribunes en veel sponsorgeld in sportcentrum De Kalckwijk zaterdag: zwemmers Swen, Wendy, Willem, Lianne, Daniel, Meia, Nicole, Risette, Jan, Rolf, Patrick van De Brug Midden Groningen gaven alles en legden samen 23 kilometer in het zwembad af.
Lees meer over
Midden-Groningen

Dat deden ze onder meer om geld bijeen te halen voor de Special Olympics World Games 2023 in Berlijn. Van 17 tot en met 25 juni 2023 zullen duizenden sporters met een verstandelijke beperking uit meer dan 190 landen, het in de Duitse hoofdstad tegen elkaar opnemen in 26 zomersporten en 2 extra demonstratiesporten. Vanuit Midden-Groningen houden zwemmers Nicole, Risette, Jan, Rolf, Patrick en coaches Yvette en Martijn de eer hoog.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's