Gratis vogelvoederplaatsen voor verzorgingstehuizen Groningen

Foto: Pixabay

Om bewoners en zorgmedewerkers een steuntje in de rug te geven, schenkt Vivara acht verzorgingstehuizen in Groningen een aantal vogelvoederplaatsen.
Lees meer over
Midden-Groningen
Appingedam
Oldambt
Veendam
Westerkwartier
Westerwolde

De voederplaats bestaat onder andere uit een voederpaal en voedersilo en -huisjes. Volgens Jan Thomassen, directeur van Vivara, zorgt de natuur in tijden van socialie distantie voor ontspanning. ‘We wilden iets terugdoen voor de maatschappij, waarbij we ook de missie van onszelf en onze partners - het helpen en beschermen van wilde dieren - niet uit het oog wilden verliezen. Zo is het idee ontstaan om verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland een hart onder de riem steken en ze een stukje natuurbeleving aan huis te bieden.’

Bij de volgende verzorgingstehuizen is een vogelvoederplaats neergezet: Woon-zorgcentrum Voor Anker in Hoogezand, Stichting zorgcentrum de Blanckenborg in Blijham, Zonnehuis St. Jozef in Sappemeer, Woonzorgcentrum Veenkade in Veendam, Bolderborg in Vlagtwedde, Damsterheerd in Appingedam, Woonzorgcentrum Vredewold in Leek en Oosterlengte in Winschoten.

Nieuws

Meest gelezen

menu