Sportverkiezing Midden-Groningen: winnaar krijgt prijs thuisbezorgd door burgemeester of wethouder

Mart Karsenbarg, een van de genomineerden, in actie in Slowakije. Foto: Marion Karsenbarg

De genomineerden voor de titels sportman, -vrouw, -ploeg en -talent van Midden-Groningen van het jaar 2019 zitten door de coronacrisis al sinds februari in spanning. Maar vrijdag wordt alles duidelijk en krijgen de winnaars de prijzen thuisbezorgd door burgemeester Adriaan Hoogendoorn en wethouder Erik Drenth.
Lees meer over
Midden-Groningen

De prijzen zouden 13 maart al uitgereikt worden, op het Sportgala Midden-Groningen in De Noordsuythoeve in Noordbroek. De coronacrisis noopte de gemeente echter dit gala uit te stellen tot 23 oktober.

Na de aanscherping van de coronamaatregelen, vorig week, moesten de plannen opnieuw bijgesteld worden. Met als resultaat dat van een gala dit jaar geen sprake is, maar dat de uitslag van de sportverkiezing van Midden-Groningen digitaal bekendgemaakt wordt. Zonder de genomineerden. Zonder publiek.

Live gestreamd

Deze online bekendmaking wordt live gestreamd via 1url.nl/gmgstream , hppy.nl/gmgstream en RegionieuwsTV . Direct daarna gaan Hoogendoorn en Drenth bij de winnaars langs om hen de prijs te overhandigen.

De sportverkiezing zou eigenlijk op 13 maart 2020 gehouden worden maar door de toen geldende coronamaatregelen is dit verplaatst naar 23 oktober 2020.

Nieuws

Meest gelezen

menu