Vagina-tatoeage omgetoverd tot duivel. Muntendammer Martijn de Groot is opgelucht

Links de oude tattoo van Martijn, rechts de duiveltattoo die er nu staat. Foto: MTV Just Tattoo Of Us (links), SpikeTV Eerste Hulp Bij Tattoodisasters (rechts)

De vagina en de naam van zijn ex-vriendin stonden prominent op zijn bovenbeen. Muntendammer Martijn de Groot (22) kreeg de tatoeage vorig jaar in het MTV-programma Just tattoo of us. Dat was slikken. Gelukkig bracht Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters uitkomst. Het tv-programma toverde de ‘kut-tattoo’ om in een duivel. Dat was maandagavond te zien op SpikeTV.

Hèhè. Eindelijk mag je je nieuwe tatoeage laten zien!

,,Ja! De aflevering is geweest, dus mag de tatoeage op social media. Mijn vrienden hadden hem al wel gezien hoor. Het was een stuk makkelijker om deze tatoeage te verbergen dan de vorige. Toen ik de eerste kreeg praatte het hele dorp erover, maar nu viel dat allemaal mee.”

Ben je er blij mee?

,,Jazeker. Deze tatoeage is natuurlijk veel beter dan de vorige. Met deze tattoo kun je tenminste een korte broek aan, naar het zwembad en de sauna. Het ontwerp is ook super. Ik mocht zelf iets kiezen, de tatoeëerder had een duivel bedacht. Die vond ik heel mooi. Ik wilde graag iets dat eruit zou springen. In ieder geval geen tijger of een leeuw. Die hebben zoveel mensen al.”

En je ex? Vindt zij er nog iets van?

,,Ik kwam haar laatst ‘s nachts nog tegen tijdens het stappen. Zij was ook blij dat er nu iets anders staat. Verder spreek ik haar eigenlijk niet.”

Tekst leest door onder video.

Hoe was het om mee te doen aan het tv-programma?

,,Super. Ik heb vanwege mijn werk niet veel tijd, dus ze hebben de tatoeage in één zaterdag gezet. Ik heb er vijf en een half uur voor moeten zitten, maar het was het zeker waard. Het is wel apart om jezelf terug te zien en te horen op televisie. Maar ja, dit was niet de eerste keer, dus het went wel.’‘

En nu? Ga je nog meer tatoeages laten zetten?

Jazeker. Dat heb ik ook al met de tatoeëerder van het programma besproken. Deze tatoeage is zo geplaatst dat er meer op mijn been passen. Door corona ligt het nu allemaal stil. Ik heb nog geen afspraak staan.’‘

De aflevering van Eerste Hulp bij Tattoo D isasters, waarin onder andere De Groot te zien is, kun je hier terug te kijken (vanaf minuut 22.00)

Je kunt deze onderwerpen volgen
Midden-Groningen
menu