Volleybalvereniging Krathos uit Hoogezand draait de rollen om en steunt haar sponsors

Binnensporten zijn voorlopig nog niet toegestaan. Foto: Pixabay

De coronacrisis is voor volleybalvereniging Krathos uit Hoogezand aanleiding om de rollen om te draaien. In plaats van op de steun van haar sponsors te rekenen, steunt zij nu haar sponsors. De club heeft alle sponsorverplichtingen voor een jaar opgeschort.

,,Dat we nu niet kunnen volleyballen, is voor ons bijzonder spijtig’’, zegt voorzitter Freddy Huizeling van Krathos. ,,De leden missen vooral ook het sociale contact en de gezelligheid die onze vereniging zo kenmerken. Maar dat staat natuurlijk niet in verhouding met de ellende die door corona getroffen mensen, nabestaanden van overleden patiënten, ouderen in verpleeghuizen en zorgpersoneel momenteel ondervinden.”

‘Ondernemer tegemoetkomen’

,,Maar ook ondernemers hebben het in deze tijd moeilijk, de een wat meer dan de ander. We hebben daarom gemeend dat we hen dit seizoen niet vragen om ons te steunen, maar willen als vereniging graag de ondernemer tegemoetkomen. Als deze vervelende tijd voorbij is, hopen we weer een beroep te kunnen doen op de steun van onze sponsors.”

De volleybalvereniging zet haar sponsors bovendien een voor een in het zonnetje op haar Facebookpagina en op Instagram .

Vrijstelling van contributie

De leden van Krathos, die nu niet mogen trainen en geen wedstrijden mogen spelen, zijn in deze periode vrijgesteld van contributie.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Midden-Groningen
Coronavirus
menu