Samen met

Dansers verbeelden de rijzende zon en wassende maan. Ballet Still Life in the Park (twee keer) te zien op terrein Fraeylemaborg

allet Still Life in the Park op terrein Fraeylemaborg Slochteren Foto: Anja Beutler

Balletstuk Still Life in the Park is een bewerking van een scène uit Beutlers dansduet 4: Still Life (2013) tot een groepsmanifestatie voor de publieke ruimte.
Lees meer over
HS Krant

Fraeylema brengt deze zomer balletvoorstelling Still Life in the Park. Choreografe en artistiek leider is Nicole Beutler ( München, 1969).

Dansers met ringen brengen als een soort levende sculptuur een ode aan verlangzaming. Met hun precieze bewegingen roepen ze beelden op van de rijzende zon en de wassende maan. Als planeten die om elkaar heen draaien maar elkaar nooit raken. In dialoog met de omgeving maakt Still Life in the Park ruimte voor schoonheid, troost en een nieuwe, helende balans. Een meditatief ritueel over samenzijn met elkaar en de natuurlijke ruimte om ons heen. En het is prachtig.

Er is een voorstelling op zondag 19 juni om 13.00 uur en om 15.00 uur. Bij slecht weer vindt de voorstelling plaats in de grote zaal van De Boerderij. Is er gewoon een regenbuitje dan gaat de voorstelling door, neem dus regenkleding mee.

Kaarten zijn te koop op www.fraeylemaborg.nl .

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en HS Krant

Nieuws

Meest gelezen

menu