Samen met

Hulpverlener Jente Qubaisi opende in coronatijd een winkel voor tweedehands kleding in Martenshoek. 'Je kunt jezelf altijd opnieuw uitvinden'

Jente Qubaisi, de ene helft van de week is ze hulpverlener, de andere helft van de week helpt ze mensen schatten vinden in Second.

Je moet het maar durven: tijdens de coronapandemie het roer omgooien en je passie najagen. Jente Qubaisi deed het, en opende naast haar werk als hulpverlener een winkel met tweedehands kwaliteitskleding in Martenshoek. Een gesprek over hoe je jezelf opnieuw kunt uitvinden en hoe leuk het vinden van schatten is.
Lees meer over
HS Krant
Midden-Groningen

“Mag ik er even een kopje koffie bij pakken? Wil je ook?” Jente Qubaisi (34) heeft nog maar net het stoepkrijtbord buiten gezet aan de Meint Veningastraat 60 in Martenshoek of we staan al voor haar neus in kledingzaak Second. Het is er een kleurrijke boel; met frisse tweedehands kinderkleding, sneakers, pumps, kekke printjes en chique damesblouses. Overrompeld maar enthousiast neemt ze – met een kop koffie en een grote glimlach - plaats achter de toonbank.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en HS Krant

Nieuws

menu