Samen met

Frank Boeijen opent jubileumavond FestiValderAa, Auke Hulst speelt 'Reiziger van het Ruige Land'. FestiValderAa Schipborg maakt volledig programma bekend

FestiValderAa Schipborg maakt complete programma bekend. Beeld: FestiValderAa

Het programma van FestiValderAa is compleet. De jubileumavond (30 juni in Zuidlaren) opent het festival met Frank Boeijen, Noordpool Orkest met Dansen op de grens en De Baron.
Lees meer over
HS Krant

Tijdens FestiValderAa zijn er op verschillende plekken in en rondom Schipborg theatervoorstellingen te zien. Zo zijn er nu al kaarten verkrijgbaar voor voorstellingen van onder andere Jasper van der Veen, YoungGangsters, Zuhause, De Schone Compagnie, Het Tuintheater en De Noorderlingen. De fiets- en wandelroute zijn gevuld met voorstellingen van Loods13, Power to the Pipo, Danshuis Noord, Hoofdletter F en TAMAR.

Het reeds bestaande muziekprogramma is aangevuld met een diverse line-up: Faske, Silver Lake, Benjamin Fro, Joe Buck, Komodo, Power to the Pipo, Pieter van der Zweep, DJ Peter Mans en Douwe Doorduin.

Voor de allerjongste bezoekers is er een Poppendokter (theatervoorstelling & workshop), knutselkeet en kan er worden gespeeld bij het programma van Staatsbosbeheer. Natuurliefhebbers en wandelaars kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan de Vroege Vogeltocht, Schemertocht en Dagdromerstocht.

Zomerzinnen sinds 2021 vast onderdeel

Sinds 2021 is Zomerzinnen een vast onderdeel van FestiValderAa. In restaurant De Drentsche Aa brengt Auke Hulst zijn voorstelling ‘Reiziger van het Ruige Land’, Annet Schaap vertelt over haar succesvolle sprookjes ‘Lampje’ en ‘De meisjes’, Erik Harteveld wordt geïnterviewd over zijn nieuwe novelle ‘Het verloren kind’ en Martijje presenteert met haar band herkenbare liedjes en verhalen. Op zondag treden auteur Thomas Verbogt en zangeres Beatrice van der Poel op met ‘Montere weemoed’. Losse tickets en passepartouts voor het Zomerzinnen-programma zijn verkrijgbaar via de website van FestiValderAa.

Bekijk het volledige programma van FestiValderAa 2022 op www.festivalderaa.nl .

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en HS Krant

Nieuws

menu