Samen met

Volleybal, badminton en tafeltennis. Sportcoaches en verenigingen Midden-Groningen houden grote sportinstuif voor de jeugd in Kalkwijckhal Hoogezand

Grote sportinstuif in Hoogezand Eigen beeld

Sportcoaches van de gemeente Midden-Groningen houden samen met volleybalvereniging Krathos, badmintonvereniging Bahosa en tafeltennisclub Argus op woensdag 4 mei een grote sportinstuif voor de jeugd in de Kalkwijckhal in Hoogezand.
Lees meer over
HS Krant

Kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar kunnen naar hartenlust kennismaken met deze sporten. Trainers van elke vereniging geven clinics volleybal, badminton en tafeltennis, waar de eerste beginselen van deze sporten worden aangeleerd, maar waarin vooral het plezier van bewegen vooropstaat.

In de hal wordt van alles gedaan om iedereen een prettige morgen of middag te bezorgen. Er zijn talloze attracties aanwezig zoals een stormbaan en andere opblaasbare speeltoestellen, een gamewand, boogschieten, muziek, etc. Alles wordt letterlijk uit de kast getrokken om plezier, vermaak en vooral beweging te stimuleren.

‘s Morgens van 10.00 tot 12.00 uur zijn de kinderen van 6 tot en met 12 jaar (basisschool) van harte welkom. De jeugd van 13 tot 18 jaar (middelbaar onderwijs) is welkom van 12.30 uur tot 15.00 uur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en HS Krant

Nieuws

menu