Samen met

Leerlingen dr. Aletta Jacobs College tonen hun kunsten op Papieren Pracht in het Huis voor Cultuur en Bestuur Hoogezand. Straks ook te zien in De Hooge Meeren

Tentoonstelling Papieren Pracht. Dr. Aletta Jacobs College

De tentoonstelling Papieren Pracht in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Hoogezand is onlangs geopend. Het werk is er tot 22 april te bezichtigen. De tentoonstelling reist daarna door naar winkelcentrum De Hooge Meeren.
Lees meer over
HS Krant

Vijftien leerlingen uit klas vwo-5 van het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand tonen er hun kleurrijke creaties die ze in de eerste periode van dit schooljaar hebben gemaakt. Kunstdocent Geert Hoetink vertelt: ,,Hun vindingrijkheid zien we in de ontwerpen onder andere terug in de talrijke manieren waarop er met hetzelfde materiaal, papier, totaal verschillende resultaten zijn behaald. Daarnaast laat de tentoonstelling zien dat individuele creativiteit tot een prachtig groepsresultaat kan leiden.”

Te zien in winkelcentrum De Hooge Meeren

Hoetink vervolgt: ,,Het werk van deze leerlingen is van een zodanig hoog niveau dat het de moeite waard is om ook buiten het kunstencentrum van de school te laten zien. In samenwerking met Jos Boerjan van Kielzog Kunstencentrum konden we dit hier realiseren. Na 22 april reist de expositie verder naar winkelcentrum De Hooge Meeren en zal daar in een van de etalages te zien zijn.”

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en HS Krant

Nieuws

menu