Samen met

Bibliotheek Hoogezand staat in het teken van handige spellenpret met International Table-top Day, en Fantasy Game Night

International Table-top Day, en Fantasy Game Night. Foto: Biblionet Groningen

Bibliotheek Hoogezand staat 4 juni en 10 juni in het teken van spellen op allerlei verschillende manieren. Zo is er de International Table-top Day, en op 10 juni een Fantasy Game Night.
Lees meer over
HS Krant

Op 4 juni is International Table-top Day. Deze dag staat in het teken van alle spellen die ‘aan tafel’ worden gespeeld: bordspellen, kaartspellen, role-playing games, Warhammer en meer. Deze dag kunnen geïnteresseerden allerlei spellen komen spelen en workshops doen rondom spellen. Een miniatuur beschilderen, een dobbelbakje maken met de lasercutter, of is te leren hoe je als Game Master je role-playing game meer tot leven laat komen, en hoe je nu eigenlijk een Game Master wordt.

Doorlopend liggen er bordspellen die gespeeld kunnen worden en aan het eind van de middag is er de mogelijkheid om met een ingekorte sessie van Dungeons & Dragons of Vaesen mee te doen, beide role-playing games. De dag is van 10.00 tot 16.00 uur en deelname aan alle workshops is gratis.

Fantasy Game Night

Een Fantasy Game Night is op 10 juni. Deze avond is deel te nemen met een sessie Dungeons & Dragons of is het kaartspel Magic: the Gathering (leren) spelen. Kijken of Dungeons & Dragons wat is? Juist voor beginners is dit het ideale startpunt. Voel je welkom om met je groepje in de bibliotheek te komen spelen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Opgave hiervoor is belangrijk in verband met het maximaal aantal deelnemers. Vermeld bij opgave graag waarvoor je komt (D&D of Magic) en of je met een eigen party komt of dat je beginner bent.

Aanmelden voor alle activiteiten kan via www.biblionetgroningen.nl/agenda .

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en HS Krant

Nieuws

Meest gelezen

menu