Cultuurhuis De Klinker in Winschoten trapt seizoen af met driedaags Tellerlikker Festival

De Troebadoers. Met vanaf links Alex Vissering, Jan Henk de Groot en Edwin Jongedijk. Foto: Archief DVHN

Cultuurhuis De Klinker in Winschoten opent het nieuwe seizoen traditiegetrouw af met het driedaagse Tellerlikker Festival. Dit festival - vol theater, muziek en dans - staat van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september op de agenda.
Lees meer over
Oldambt

Marieke Kooster van voorheen Vrouw Holland trapt het Tellerlikker Festival op vrijdagavond af met de presentatie van het Klinker-programma voor het seizoen 2021/2022. Dit gaat gepaard met previews van onder meer BlueBirds en Glasboer.

Programmeur Wybrich Kaastra licht het programma toe.

Optredens en proeflessen op zaterdag

Op de zaterdag zijn er overdag doorlopend optredens, en worden workshops en proeflessen gegeven. De optredens zijn gratis, maar er moeten wel tickets te worden gereserveerd. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig, omdat rekening wordt gehouden met de anderhalvemeterregel.

Op zaterdagavond treedt De Troebadoers op in de grote zaal en BluesJuice in de Rabozaal. Voor beide optredens is een coronatoegangsbewijs nodig. indeklinker.nl.

Amateurkunst op zondag

De zondagmiddag staat met optredens van accordeonorkest Con Brio, Job & Hiske en de concertband van Nieuw Leven in het teken van de amateurkunst.

Nieuws

Meest gelezen

menu