Samen met

De Klinker pakt uit met grote namen als Plien & Bianca, Jan Smit en The Analogues

The Analogues met Diederik Nomden (links), die opgroeide in Oostwold. Foto: Ferdy Damman

“We zijn ontzettend trots op ons nieuwe programma en kijken uit naar een volwaardig theaterseizoen met veel klinkende namen, aanstormend talent en meer aandacht voor dans en toneel”, zegt Wybrich Kaastra, theaterprogrammeur van De Klinker in Winschoten. De kaartverkoop voor Medeklinkers gaat vandaag, donderdag, van start.
Lees meer over
Streekblad

Deze groep vrienden van De Klinker kan met voorrang kaarten kopen. De algemene verkoop start op dinsdag 24 mei om 13.00 uur. Het nieuwe programma staat inmiddels op de website www.indeklinker.nl . Ook valt deze week het gloednieuwe theatermagazine op de mat. Deze nieuwe uitgave verschijnt twee keer per jaar met hierin alle voorstellingen uitgelicht voor de komende maanden, tips en interviews.

Ontzettend trots

“We zijn ontzettend trots op ons nieuwe programma en kijken uit naar een volwaardig theaterseizoen met veel klinkende namen, aanstormend talent en meer aandacht voor dans en toneel”, zegt theaterprogrammeur Wybrich Kaastra. “We zijn altijd erg blij dat we grote namen als Plien & Bianca, The Analogues, Jan Smit en Yentl en de Boer voor De Klinker weten te strikken. Daarnaast vind ik het ontzettend belangrijk om een breed palet aan te bieden. Zo is komend seizoen het moderne dansgezelschap Conny Janssen Danst voor het eerst te gast in de Klinker en organiseren we een Stormram avond met nieuwe Noordelijke theatermakers.”

Seizoensbrochure in nieuw jasje

Dit jaar is de vertrouwde seizoensbrochure in een nieuw jasje gestoken. Niet meer een boekje met hierin alle voorstellingen voor het hele theaterseizoen maar een halfjaarlijks magazine met theatertips voor de eerste helft van het seizoen en met leuke interviews en achtergrondinformatie. In januari komt de volgende editie van het Klinkermagazine uit met een vooruitblik op de tweede helft van het seizoen.

Kaarten

Kaarten kunnen worden gekocht via www.indeklinker.nl , theaterkassa en telefonisch via 0597-700270 (optie 1).

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Streekblad

Nieuws

menu