Dickens’ Day Beerta wederom afgelast. Organisatie zoekt locatie voor volgend jaar

De Dickens' Day in Beerta is een van de grootste evenementen in de regio. Foto: Huisman Media

De elfde editie van de Dickens’ Day Beerta is voor het tweede jaar op rij afgelast. Het is voor organisator Dorpsbelangen Beerta nog te onduidelijk hoe de coronamaatregelen in december zullen zijn.
Lees meer over
Oldambt

Ook is de organisatie nog steeds op zoek naar een locatie: „We zijn ermee bezig, maar tot dusver is er nog geen ruimte gevonden met voldoende ruimte voor de opslag van de verschillende decorstukken en Dickens-outfits het hele jaar, en waar ook geklust mag worden. Dat kan ook een boerenschuur of een gedeelte van een leegstand pand zijn. We willen nieuwe dingen bedenken, en daar gebruiken we dit extra jaar voor.”

Gratis blijven

Dorpsbelangen vindt het belangrijk dat Dickens’ Day gratis blijft. Bezoekers kunnen genieten van de meer dan honderd figuranten in Dickensstijl, van de muzikanten, van toneelspelers. De organisatie hoopt dan ook dat er volgend jaar weer voldoende financiële steun is.

De organisatie is ervan overtuigd dat het Oldambtster dorp weer in de magische wereld van het kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens komt in december 2022.

Nieuws

Meest gelezen

menu