Familiebedrijf Hessels Zeefbanden wint De Gouden Toekomst

Hessels Zeefbanden uit Heiligerlee is winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2022. Foto: Gemeente Oldambt

De Ondernemersprijs Oost-Groningen, een initiatief van de Ondernemerskring Oost-Groningen en de gemeente Oldambt, is donderdagavond in De Klinker in Winschoten uitgereikt aan Hessels Zeefbanden.
Lees meer over
Oldambt

De directie van het familiebedrijf uit Heiligerlee, bestaande uit Jaron, Esther, Jan en Alex Hessels, kreeg de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’, ontworpen door kunstenares Erlinde Stephanus, uitgereikt door juryvoorzitter Karel Groen. Het doel van de tweejaarlijkse prijs is het stimuleren van de regionale bedrijvigheid.

Derde generatie

“Hessels Zeefbanden is de afgelopen 61 jaar opgebouwd als een sterk geworteld familiebedrijf, waar de derde generatie als ondernemer de toekomst gaat bepalen. Het bedrijf biedt werkgelegenheid en is regionaal en maatschappelijk een belangrijke speler. Het product past bij de akkerbouw van Oost-Groningen en is wereldwijd succesvol. Dit alles maakt Hessels Zeefbanden tot de terechte en trotse winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2022!”

Finalisten

Naast Hessels Zeefbanden waren Meinardi en Slagerij Hofman kanshebbers voor de Ondernemersprijs. De drie finalisten werden geselecteerd uit 29 nominaties. Daarbij werd door de jury gekeken naar de volgende criteria: Ondernemerschap, Maatschappij en Omgeving, Innovatie en onderscheid, en Economie en werkgelegenheid.

De feestelijke avond in De Klinker werd gepresenteerd door Jan van der Meide. Als intermezzo toonde freestyle-voetballer Soufiane Touzani zijn kunnen.

Nieuws

Meest gelezen

menu