Gemeenteraad Oldambt wil mening bevolking horen over welke sportaccommodaties moeten sluiten en welke niet

Wethouder Erich Wünker betreurt het dat er veel onrust en vragen zijn ontstaan over de bezuinigingen, voordat er met betrokken partijen is gesproken.

Wethouder Erich Wünker betreurt het dat er veel onrust en vragen zijn ontstaan over de bezuinigingen, voordat er met betrokken partijen is gesproken. Foto: Gemeente Oldambt

De gemeente Oldambt wil met de sluiting van zwembad(en) en sporthal(len) een noodzakelijke structurele bezuiniging van een half miljoen euro realiseren. Hoe die bezuiniging er precies uit zal zien is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Na verkennende gesprekken met de gemeenteraad is er veel onrust ontstaan. Wethouder Erich Wünker betreurt dat. Volgens hem is er nog niets definitief.
Lees meer over
Oldambt

„Wij vinden het heel vervelend dat dit zo is gelopen. Vooral omdat we heel goed snappen hoe dit mensen van dichtbij raakt. In de eerste plaats natuurlijk het personeel en de gebruikers van zwembad en sporthal De Hardenberg. Voor hen spijt het ons bijzonder dat zij nu in deze onzekerheid zijn beland.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's