Hardleerse man uit Scheemda komt politie twee keer tegen en crasht in sloot

De auto raakte zwaarbeschadigd. Foto: Joey Lameris

Een 28-jarige bestuurder uit Scheemda is in de nacht van zaterdag op zondag gecrasht in de sloot naast de Oostereinde in Winschoten. Bij aankomst herkenden agenten de man meteen: eerder die avond hadden ze hem al geadviseerd niet achter het stuur te kruipen.

De eerste keer waren de agenten afgegaan op een melding van een incident met een voertuig bij Beerta. De man zat toen als bijrijder naast een 29-jarige vrouw uit Hoogezand, die onder invloed bleek van verdovende middelen. De vrouw werd meegenomen naar het bureau, de man kreeg het advies om niet zelf een voertuig te besturen.

Na de afhandeling van het incident vervolgden de agenten hun patrouille. Bij Winschoten troffen zij een tegenligger die rondreed met groot licht, waarop zij omdraaiden. Toen de auto weer in het vizier kwam, crashte de bestuurder in de sloot.

De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een drugs- en blaastest. Een bergingsbedrijf heeft de fors beschadigde auto weggesleept.Je kunt deze onderwerpen volgen
Oldambt
menu