Horeca-onderneemster Daisy Dolstra blaast De Londoner in Winschoten nieuw leven in

De Londoner aan de Blijhamsterstraat gaat binnenkort weer open. Foto: Eigen foto

Een kroeg beginnen in deze coronatijd, je moet het maar durven. Horeca-onderneemster Daisy Dolstra draait haar hand er niet voor om. Na eerder, september 2000, Beachclub Mambo aan het Marktplein in Winschoten te hebben overgenomen van Luurt Duursema, heeft ze nu haar pijlen gericht op De Londoner.
Lees meer over
Oldambt

Daarnaast heeft Dolstra nog twee uitgaansgelegenheden: Tapperij Hoppe en Club La Luna, beide eveneens gevestigd in de Rozenstad. „Toen de overname van Beachclub Mambo beklonken was, heb ik al geroepen dat ik nog een vierde kroeg wilde. Dat is uiteindelijk De Londoner geworden.”

Momenteel wordt er druk gewerkt in het al jaren leegstaande pand, dat bestaat uit twee verdiepingen en drie bars zal krijgen. „Wanneer de opening zal zijn, is in deze tijd natuurlijk lastig te voorspellen. Afgelopen zaterdag, toen de gemeente Oldambt groen licht gaf om die dag open te gaan, smaakt uiteraard naar meer. Iedereen genoot die dag met volle teugen.”

Dolstra heeft plannen om op De Londoner een nieuw concept ‘los te laten’. Ze laat weten dat het nieuwe concept in een behoefte zal voorzien. „Het wordt iets wat er in Winschoten op dit moment nog niet is, en waar vraag naar is.”

Afgezien van drie trefwoorden: deejay’s, feest en shotjes, wil ze hierover niets loslaten.

Nieuws

menu