Wethouder Jurrie Nieboer trekt volgend jaar de kar bij de Partij voor het Noorden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Oldambt

Jurrie Nieboer. Foto: Partij voor het Noorden

Jurrie Nieboer is bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 de lijsttrekker van de Partij voor het Noorden in de gemeente Oldambt. Hij is sinds februari 2021 wethouder en hoopt na de verkiezingen door te kunnen in die rol.
Lees meer over
Oldambt

De Partij voor het Noorden is sinds 2010 vertegenwoordigd in de Raad van Oldambt. Bij de verkiezingen van 2010 behaalde de partij een zetel en vier jaar later werden dat er drie. Sinds 2014 zit de partij ook in het college van Oldambt. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 wist de Partij voor het Noorden de drie zetels vast te houden.

De kersverse lijsttrekker heeft zin in de verkiezingen. ‘Mensen kunnen zich dan weer uitspreken over de afgelopen vier jaar en de komende vier jaar, Oldambt zat de afgelopen vier jaar in financieel zwaar weer, maar omdat een aantal partijen de nek hebben uitgestoken in Oldambt gloort er licht aan het eind van de tunnel’, benadrukt Nieboer.

Veel te doen

Daarvoor moesten er volgens de wethouder soms lastige keuzes worden gemaakt. Volgens hem er is nog veel te doen in zowel stad als dorpen. De kandidatenlijst Partij voor het Noorden telt vier nieuwe gezichten. Tot vreugde van de lijsttrekker. ‘Een mooie mengeling Oldambtsters uit zowel de dorpen als uit Winschoten’, aldus Nieboer.

In het najaar wordt de exacte lijst van kandidaten bekend en wordt ook het verkiezingsprogramma gepresenteerd.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu