K6 Tegen Kanker doneert in bijna twee jaar voor ruim 11.000 euro aan 'concrete zaken' aan Hospice Sint Maartenshuis in Winschoten

K6 Tegen Kanker in de Alpen in de zomer van 2018. Foto: Eigen foto

De Oost-Groninger stichting K6 Tegen Kanker heeft donderdag een bijna twee jaar durende actie voor Hospice Sint Maartenshuis in Winschoten afgesloten. Deze actie heeft in totaal 11.000 euro ingebracht.

Het geld werd met tal van sponsoractiviteiten - zoals ATB-tochten, een fietstocht langs alle vestigingen van fitnesscentrum Ron Haans, een benefietconcert en een spinningmarathon - ingezameld. Ook kreeg K6 veel donaties.

Concrete zaken

Al het binnenkomende geld werd gedurende bijna twee jaar (sinds november 2018) direct ingezet voor concrete zaken. Aldus werden onder meer twee televisies, een laptop, twee sta-op stoelen, nieuwe vitrage en overgordijnen, een rolstoel en twee leestafels geschonken.

De actie voor het hospice werd donderdag afgesloten in De Meet in Bellingwolde. Voorzitter Bart Kruizinga van K6 Tegen Kanker overhandigde bij die gelegenheid een oorkonde met daarop een vermelding van het totaalbedrag.

60.000 euro voor goede doelen

K6 Tegen Kanker zet zich sinds 2015 in voor goede doelen. Ze heeft sindsdien al meer dan 60.000 euro bijeengebracht.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Oldambt
menu