Klaas Buigel voert VVD-lijst aan in Westerwolde

Klaas Buigel. Foto: Gemeente Westerwolde

De leden van VVD netwerk Oost-Groningen, dat bestaat uit de gemeenten Pekela, Westerwolde, Veendam, Stadskanaal en Oldambt, hebben op dinsdag- en woensdagavond tijdens een algemene ledenvergadering in elk van de vijf gemeenten de definitieve kandidatenlijsten vastgesteld. Klaas Buigel voert de lijst aan in Westerwolde, Jolanda Fridrichs in Pekela.
Lees meer over
Oldambt
Westerwolde

De kandidatenlijsten zijn vastgesteld door de kandidaatstellingscommissies en tijdens deze ledenvergaderingen hebben de leden binnen de desbetreffende gemeente de lijsten definitief bekrachtigd.

De kandidaten die nu op de lijsten voorkomen zijn gedeeltelijk nieuw, maar er zijn er ook bij die reeds jaren als raadslid en/of wethouder het beleid mede bepalen in ‘hun’ gemeenten.

De kandidatenlijst van de VVD in Pekela ziet er als volgt uit: 1. Jolanda Fridrichs, 2. Janneke Westers-Borgesius, 3. Gertjan de Jonge, 4. Elly Heikens en 5. Corrie van Oeveren.

In Westerwolde bestaat de VVD-kandidatenlijst uit: 1. Klaas Buigel, 2. Richard ter Veen, 3. Wilbert van der Splinter, 4. Paul Timmermans, 5. Waalke Waalkens, 6. David Bakker, 7. Abel Noordhoff, 8. Roald de Haan, 9. Dirk Sibolt Hovinga, 10. Alain Veldkamp en 11. Peter Erdman.

Nieuws

menu