Inwoners Oldambt krijgen verrassingsbezoekjes en coronacomplimenten van gemeente in december

Foto: Shutterstock.

Het college van Oldambt wil in december op bezoek bij inwoners die zich alleen voelen en bij mensen die juist in deze tijd veel voor anderen doen of betekenen. Inwoners kunnen bij de gemeente aangeven wie een klein lichtpuntje of een ‘coronacompliment’ verdient.

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema en de wethouders Bard Boon, Erich Wünker en Gert Engelkens van gemeente Oldambt gaan in december coronaproof bij inwoners langs.

Inwoners kunnen bij de gemeente aangeven wie een klein lichtpuntje verdient waarna iedere week geloot wordt en het college een aantal verrassingsbezoekjes brengt. Aanmelden kan op gemeente-oldambt.nl of via 0597-482000.

Coronacompliment

Om te laten zien dat ze de inzet van Oldambtsters voor andere mensen waardeert reikt burgemeester Sikkema iedere week in december een aardigheidje uit als ‘coronacompliment’. Gemeente Oldambt roept inwoners op om door te geven wie er in het zonnetje gezet mag worden omdat diegene zoveel voor andere doet. Ook dat kan via de website of het telefoonnummer van de gemeente.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Oldambt
menu