Organisatie Buiten! Beachvolleybal hoopvol dat toernooi op strand bij Midwolda na twee jaar eindelijk weer doorgaat

De organisatie van Buiten! Beachvolleybal week in 2019 uit naar Midwolda, maar daar kon het evenement slechts één keer worden gehouden vanwege de coronapandemie. Foto: Arjan Brondijk

Twee jaar achtereen gooide corona roet in het eten, maar de organisatie van Buiten! Beachvolleybal, dat wordt gehouden op het strand bij Midwolda aan het Oldambtmeer heeft goede hoop dat het toernooi na twee jaar eindelijk weer doorgaat.
Lees meer over
Oldambt

Het razend populaire beachvolleybaltoernooi staat gepland voor het weekend van 10, 11 en 12 juni. De inschrijving gaat open op vrijdagavond 28 januari om 20.00 uur.

Wedderbergen

Het evenement werd juni 2019 voor de eerste keer gehouden op het Noordstrand, nadat het befaamde strandvolleybaltoernooi in de Wedderbergen, waaraan meer dan 200 teams meededen, na 31 jaar noodgedwongen moest stoppen. Met de uitbaters in het recreatiegebied kon om diverse redenen geen akkoord worden bereikt. De organiserende stichting verhuisde daarop naar de nieuwe locatie.

Door de ontwikkelingen rond Covid-19 kon het toernooi de afgelopen twee jaar geen doorgang vinden. Het bestuur hoopt op betere tijden en is al begonnen met de voorbereidingen.

Naast volleybalwedstrijden is er ook muziek en staat er een barbecue op de rol.

Inschrijven via het aanmeldformulier

Inschrijven is alleen mogelijk via het volledig ingevulde aanmeldformulier, die vrijdag 28 januari vanaf 20.00 uur op de website https://www.buitenbeachvolleybal.nl/ beschikbaar is.

Nieuws

menu