Scooterrijder ernstig gewond bij botsing met auto bij Oostwold, passerende auto raakt hulpverlener

Foto: Noordernieuws

Bij een botsing tussen een auto en een scooter op de Polderweg bij Oostwold is zaterdagmiddag een scooterrijder ernstig gewond geraakt. Een hulpverlener werd geraakt door een passerende auto.

Door een nog onbekende oorzaak botste de scooterrijder achterop een auto. Het slachtoffer is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de auto raakten niet gewond.

Ambulancemedewerker aangereden

Een ambulancemedewerker raakte gewond tijdens de hulpverlening. De medewerker stond op de weg om hulp te verlenen, toen er een auto met hoge snelheid aan kwam rijden. De ambulancemedewerker raakte gewond aan zijn hand doordat de auto met de spiegel tegen de hand van de medewerker reed. Volgens de politie vallen de verwondingen van de ambulancemedewerker mee.

De politie kreeg meerdere tips binnen na het plaatsen van een getuigenoproep op Twitter. Inmiddels is de bestuurder van de passerende auto getraceerd. Er is met meerdere getuigen gesproken over het incident. De politie stelt dat het verhaal mogelijk ‘iets genuanceerder’ ligt en dat er geen sprake was van opzet.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Oldambt
menu