Sinterklaasfeest in Winschoten weer als vanouds (Eduard Abbas van Rainbow Events kijkt wel met argusogen naar de persconferentie van 2 november)

Sinterklaas komt op zaterdag 13 november om 13.30 uur aan in de haven van Winschoten. Foto: Arjan Brondijk

Eduard Abbas, commercieel manager van Rainbow Events, gaat er van uit dat de intocht van Sinterklaas in Winschoten, met aansluitend een kinderfeest op het plein naast de HEMA, als vanouds gaat. „We hebben overleg gehad met de gemeente, en zoals het nu lijkt staan alle seinen op groen.”
Lees meer over
Oldambt

De Goedheiligman en zijn Pieten meren zaterdag 13 november om 13.30 uur aan in de haven van Winschoten. „Nadat er door de Pieten snoepgoed is uitgedeeld en de kinderen zijn begroet door de Sint, stapt de Goedheiligman in de gereedstaande koets en volgt er een rondrit door het centrum. Op het plein naast de HEMA wordt de Sint welkom geheten door een wethouder (burgemeester Cora-Yfke Sikkema is die dag afwezig, red.), waarna er een groot kinderfeest losbreekt met onder meer dans en muziek.”

Van het positieve uitgaan

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu